Interesante...

Festivalul Internațional Holistic „Celebrarea Inimii”

 în perioada 29 – 30 iunie 2013

 la World Trade Center, Hotel Pullman Bucureşti

 

 

În cadrul acestui festival ne putem potoli setea de cunoaştere, bucurându-ne de experienţa şi cunoaşterea unor oameni minunaţi, care azi îşi dedică activitatea în scopul creării unei lumi mai frumoase.   

 

Festivalul cuprinde:

ü  Ateliere de lucru pe tematici de dezvoltare personală și a familiei cu invitați din țară și străinătate pe subiecte precum:

+  reconectarea cu sufletul nostru;

+  cum să prevenim apariția bolilor prin mișcare iar propriul nostru sistem existențial (minte, corp și spirit) să fie într-un echilibru care tinde către perfecțiune;

+  ce alegeri alimentare să facem pentru a avea o viaţă vibrantă și o starea bună de sănătate;

+  cum să descoperim profilul de risc financiar în care ne încadrăm, pentru a evita pierderile financiare și să facem din fiecare zi un succes;

+  despre relația de cuplu - explorarea și descoperirea modului in care suntem intr-o relatie;

+  despre relația maternală

+  nașterea naturală – importanța ei pentru copil, mamă, familie;

+  parenting – cele mai bune metode de a crește în armonie copilul și împreună cu copilul.

 Mai multe informaţii: http://www.heart-fest.com/program.html. Biletele sunt puse în vânzare pe Myticket şi în reţeaua magazinelor Diverta.

 

ü   Concert extraordinar Terry Oldfield & Soraya Saraswati

          Biletele sunt puse în vânzare pe Myticket şi în reţeaua magazinelor Diverta.

 

ü   Expozitie cu vânzare şi demonstraţii: culinare, yoga, dansuri

                Intrarea la expozitii şi demonstraţii este liberă.

 

Acesta este un eveniment dedicat dezvoltării personale şi a familiei. În afara workshopurilor, vom avea şi expoziţii cu vânzare pe tematici care vin să susţină armonizarea vieţii de zi cu zi pentru crearea unui mediu propice dezvoltării individuale, de cuplu, familiale și sociale: terapii alternative, cursuri, produse ecologice (casnice, alimentare, cosmetice), case din materiale naturale, energie verde, minerale, cărţi, promovarea culturii, tradițiilor și alimentelor românești, protecția mediului, și așa mai departe.  Spiritualitatea nu inseamna ceva in exterior sau izolare , ci inseamna Cum iti traiesti viata de zi cu zi, in Familie si in relatiile pe care le ai cu oamenii din jurul tau.

În afară de promovarea din toată țara, prin invitaţii noştri din SUA şi Australia promovăm evenimentul şi România şi peste hotare. Suntem foarte bucuroși deoarece în perioada 17 – 19 mai, Honi Borden, unul din speakerii din cadrul festivalului, ne reprezintă evenimentul la Romanian Food Festival, organizat în Potomac, Maryland, SUA.

 

 

Informaţii pentru firmele expozante:

ü  Nu vom avea standuri expoziţionale, deoarece dorim să dăm o înfăţişare caldă, deschisă, prietenoasă pentru expozanţi şi public. Firmelor expozante le oferim o suprafaţă de 2 mp cu masă, scaune, priză, coş de gunoi. Pentru firmele care au nevoie de spaţii mai mari, vom discuta în particular oferte personalizate. Spaţiul va fi completat de aranjamente florale, expoziţii de fotografie şi muzică.

 

ü  Încurajăm reclama personalizată prin 2 roll-upuri postate în spatele mesei. Dacă nu deţineţi roll-upuri, puteţi comanda prin intermediul nostru, oferta promoțională pe care am negociat-o în acest sens nu poate fi obținută individual. Pentru detalii aşteptăm să ne contactaţi.

 

ü  Ne dorim prezenţa firmelor care construiesc case din materiale naturale. Pentru aceasta, avem posibilitatea chiar de a expune în parcarea din faţa locaţiei, obiecte de decoraţiuni interioare sau chiar elemente ale caselor din materiale naturale.

 

ü  Taxele noastre sunt:

-          Participare ca expozant: 80 de euro / zi sau 150 de euro pentru cele 2 zile

-          Postarea doar de roll-up: 50 de euro/eveniment

-          Pentru orice alte servicii vă rugăm să ne contactați.

       Prețurile sunt fără TVA.

Pentru detalii, oferte și comenzi vă rugăm să ne contactați la registration@heart-fest.com sau la telefon 0720100018.

 

Vă așteptăm cu drag!

 

 

 Organizatori: Amun Brown LLC ( www.amunbrown.com )& Sky Events România ( www.sky-events.ro )