Impartasiri...

 Despre dressing intr-o salata, in slujba unor fapte mai inalte

Oamenii care au idealuri comune de obicei se strang la un loc si se straduie sa le intrupeze pe acest pamant prin faptele lor. Idealul unei vieti sanatoase are acum un tel concret catre care poate sa-si verse din ceea ce are acest ideal de oferit, iar acest tel este Clinica Nera.

Am ajuns sa sprijin acest ideal si sa subscriu unui astfel de tel datorita unei extraordinare prietene, Andreea Mihalcea si prin atat de sustinuta munca depusa in Totul Despre Raw.Multumesc inca odata pentru faptul ca mi-ai oferit oportunitatea sa iti stau alaturi.

In cadrul targului a existat o serie de intalniri sub egida sprijinirii viitoarei clinici unde mai multi dintre noi am prezentat cate ceva din munca noastra legata de alimentatie si de un mod de viata sanatos...ca tot suntem idealisti...suntem unii practici nu doar visatori.Am avut privilegiul de a prezenta putin importanta unui dressing intr-o salata si mai jos aveti cateva imagini de la aceasta prezentare.Profit de ocazia asta sa va reamnitesc ca daca doriti sa sprijiniti clinica si ridicarea ei aflati foarte multe informatii atat pe lincul lor de pe facebook cat si pe pagina celor de la Totul Despre Raw si mai ales AICI.

Impreuna vom reusi intodeauna sa facem diferenta, alaturati-va si voi!